Üdvözlök minden kedves Látogatót!

2011. január 28., péntek

Gombás-mozzarellás tarja

Egy isteni és viszonylag egyszerűen elkészíthető vacsora.


Pár szelet tarját sózunk,borsozunk,megszórunk chilivel és pici olvasztott vajon egy mélyebb serpenyőben elősütjük, majd félretesszük. A serpenyőbe teszünk még egy kis vajat, majd dobunk rá 1 fej felkockázott vöröshagymát és megpirítjuk-elkeverjük pici őrölt pirospaprikával és 1 kiskanál Erős Pistával. Hozzáadunk 25 dkg negyedelt csiperkét, 3 percig pároljuk, majd teszünk bele 3 db feldarabolt paradicsomot és 2 paprikát, majd hagyjuk, hogy elfője a levét. Ekkor egy jénaiba tesszük, ráhelyezzük a hússzeleteket, megszórjuk mozzarellával és forró sütőbe toljuk pár percre.


1 megjegyzés: