Pár szelet tarját sózunk,borsozunk,megszórunk chilivel és pici olvasztott vajon egy mélyebb serpenyőben elősütjük, majd félretesszük. A serpenyőbe teszünk még egy kis vajat, majd dobunk rá 1 fej felkockázott vöröshagymát és megpirítjuk-elkeverjük pici őrölt pirospaprikával és 1 kiskanál Erős Pistával. Hozzáadunk 25 dkg negyedelt csiperkét, 3 percig pároljuk, majd teszünk bele 3 db feldarabolt paradicsomot és 2 paprikát, majd hagyjuk, hogy elfője a levét. Ekkor egy jénaiba tesszük, ráhelyezzük a hússzeleteket, megszórjuk mozzarellával és forró sütőbe toljuk pár percre.
Üdvözlök minden kedves Látogatót!
2011. január 28., péntek
Gombás-mozzarellás tarja
Pár szelet tarját sózunk,borsozunk,megszórunk chilivel és pici olvasztott vajon egy mélyebb serpenyőben elősütjük, majd félretesszük. A serpenyőbe teszünk még egy kis vajat, majd dobunk rá 1 fej felkockázott vöröshagymát és megpirítjuk-elkeverjük pici őrölt pirospaprikával és 1 kiskanál Erős Pistával. Hozzáadunk 25 dkg negyedelt csiperkét, 3 percig pároljuk, majd teszünk bele 3 db feldarabolt paradicsomot és 2 paprikát, majd hagyjuk, hogy elfője a levét. Ekkor egy jénaiba tesszük, ráhelyezzük a hússzeleteket, megszórjuk mozzarellával és forró sütőbe toljuk pár percre.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nagyon étvágygerjesztő!
VálaszTörlés