Üdvözlök minden kedves Látogatót!

2011. május 30., hétfő

Mustáros rántott hús mustáros paradicsomsalátával

Ma reggel úgy ébredtem, hogy mustáros húst kell ennem, de mivel megígértem Páromnak a rántott hús így csaltam egy kicsit...és nem bántam meg, nagyon finom lett.


Egy kis tálban összekeverünk 4 evőkanál mustárt borssal, sóval és 1 teáskanál Worcester szósszal.Pár szelet sertéshúst kiklopfolunk majd megkenjük a mustárral. Ezután lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk és forró, bő olajban kisütjük.

A salátához 5 fej paradicsomot és 1 fej lilahagymát felkarikázunk és egy mély tálban betesszük a hűtőbe. 1 evőkanál mustárt elkeverünk sóval,borssal, pici ecettel, fél teáskanál cukorral és kb 6 evőkanál olajjal. Tálalás előtt egy pici szószt locsolunk a paradicsomra. A szósz arányai változtathatók, a többsége ránézésre került bele főleg kóstolgatás alapján. :)

2 megjegyzés: