Ma reggel úgy ébredtem, hogy mustáros húst kell ennem, de mivel megígértem Páromnak a rántott hús így csaltam egy kicsit...és nem bántam meg, nagyon finom lett.
Egy kis tálban összekeverünk 4 evőkanál mustárt borssal, sóval és 1 teáskanál Worcester szósszal.Pár szelet sertéshúst kiklopfolunk majd megkenjük a mustárral. Ezután lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk és forró, bő olajban kisütjük.
A salátához 5 fej paradicsomot és 1 fej lilahagymát felkarikázunk és egy mély tálban betesszük a hűtőbe. 1 evőkanál mustárt elkeverünk sóval,borssal, pici ecettel, fél teáskanál cukorral és kb 6 evőkanál olajjal. Tálalás előtt egy pici szószt locsolunk a paradicsomra. A szósz arányai változtathatók, a többsége ránézésre került bele főleg kóstolgatás alapján. :)
Ezt a husit most én is szívesen megenném!
VálaszTörlésÉn is :)
VálaszTörlés