Üdvözlök minden kedves Látogatót!
2010. április 8., csütörtök
Panna cotta
Már régóta szemeztem a receptekkel, de csak most szántam rá magam, hogy meg is csináljam. Az alapötlet megint csak a Nők lapja konyhából van, de picit átdolgozva. A mostani egy kicsit túl édes lett, de biztos, hogy még fogok próbálkozni.
1 zacskó színtelen tortazselét és 2 zacskó vaníliás cukrot alaposan összekeverek 220 ml főzőtejszínnel és 30 ml tejjel,valamint 2 teáskanál vaníliaaromával. A formákat megkenjük hideg vízzel. A tejszínes szószt feltesszük a tűzhelyre és folyamatos kevergetés mellett felforraljuk. Rögtön forrás után a tálkákba öntjük, majd hűtőbe tesszük őket pár órára, hogy megdermedjenek.
1 evőkanál cukrozatlan lekvárt a mikróban felforralunk és belekeverünk 1 fej felszeletelt epret.
Tálalásnál kiborítjuk őket egy tányérra és meglocsoljuk az epres lekvárral.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nagyon guszta, és eperrel biztosan isteni finom volt!!:)
VálaszTörlés