Üdvözlök minden kedves Látogatót!
2010. február 28., vasárnap
Kolbászos leves
Egy rögtönzött leves készült ma nálunk, és egész finom lett. Kevés száraz kolbászt és 10-15 dkg debrecenit felkarikázunk és megsütünk. Egy nagy lábasba 1-1 konzerv kukoricát és babot teszünk. Felöntjük dupla mennyiségű vízzel, megszórjuk vegetával,borssal és pirospaprikával. Beleöntjük a sült kolbászokat, lehetőleg a kisült levükkel együtt, teszünk bele egy fej hagymát egészben és felforraljuk. Ekkor öntünk bele egy teásbögre tésztát és készre főzzük. Rögtön tálaljuk, mert a tészta az összes levet felszívja. Kis tejfölt is lehet mellé tenni.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése