Üdvözlök minden kedves Látogatót!

2014. október 20., hétfő

Citromos-rozmaringos csirke

Hozzávalók:
1 csirke
2 citrom felkarikázva
2-3 rozmaring ág
só,bors,pirospaprika,majoranna
1-2 alma felkockázva
1 nagy hagyma felkarikázva


A csirke belsejébe beletesszük az almadarabokat és egy ág rozmaringot. A külsejét- a bőre alatt is- alaposan bedörzsöljük sóval, borssal, majorannával és a pirospaprikával. A bőrét átdörzsöljük egy citromkarikával is. A csirkét egy tepsibe helyezzük. Rátesszük a rozmaring ágakat, a citromkarikákat, hagymát és forró sütőbe toljuk. Kb 1 óra alatt puha lesz. Ekkor ha a sütőnk engedi egy kicsit kapcsoljuk be a grillező funkciót, hogy jó ropogós legyen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése