Üdvözlök minden kedves Látogatót!
2010. január 9., szombat
Tejes csirkemell
50 dkg csirkemellett nagyon vékonyra szeletelek. Egy mély tálba teszek 3 dl tejet, megsózom, majd teszek bele 5 gerezd áttört fokhagymát és végül a húst. Letakarva egy éjszakán át állni hagyom. Másnap a húst még nedvesen lisztbe forgatom és kevés margarinon hirtelen megpirítom. Ezután ráöntöm a maradék páclevet, megborsozom, pár szem savanyú uborkát karikázok bele és fedő alatt sűrűre főzöm. főzök ki rizst és ha kihűlt összekeverem egy nagy adag majonézzel és köretként ezt kínálom mellé. A hús sütésénél nagyon óvatosan kell forgatni, mert a tej nagyon megpuhítja és szétmállik.
Jó étvágyat!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése