Hozzávalók:
250 g aszalt sárgabarack 1 éjszakát áztatva annyi vízben amennyi pont ellepi
100 g mazsola
100 g magkeverék (mogyoró,dió,lenmag,napraforgómag-amit szeretünk)
2 ek szőlőmagolaj
1 csipet só és fahéj
100 g zabpehely
A barackot feltesszük főni a levével együtt kb 5 percre.Ennyi idő alatt megpuhul, ekkor leöntjük róla a levet és összeturmixoljuk. Összekeverjük az összes többi hozzávalóval jó alaposan,hogy ne maradjanak száraz részek. Belesimítjuk egy sütőpapíros tepsibe és 200 fokra előmelegített sütőbe toljuk kb 30 percre, vagy amíg megszárad. Hagyjuk kihűlni, majd felszeletjük. Légmentesen záródó dobozban tároljuk,
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése