A lustaság győzött, nem mentem boltba, de találtam a fagyasztóban husit...és akkor bevillant az örök kedvenc :)
Kevés zsíron 1 fej felkockázott vöröshagymát és 2 gerezd zúzott fokhagymát megfuttatok.Ekkor leveszem a tűzről és teszek bele 1 evőkanál pirospaprikát, 2 evőkanál csípős Piros Aranayat, borsot, majorannát, petrezselymet,egész köménymagot és pici sót. Alaposan összekeverem, majd felöntöm 0,5 dl vízzel. Visszateszem a tűzre és beledobok kb 1 kg felkockázott marhahúst, adok hozzá még annyi vizet amennyi majdnem ellepi és lassú forralással puhára főzöm. Nagyjából 10 perccel azelőtt, hogy levenném a tűzről keverek még bele 2 felkockázott paradicsomot és 1 paprikát.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése