Ez a hét a tejszínről szól :). A recept egy régi újságból van.
Egy mély jénai alját kibéleljük felaprított vörös- és fokhagymával, majd teszünk rá pár szelet oldalast. Megszórjuk sóval, borssal, őrölt köménnyel, öntünk alá pici húsleves alaplét, majd lefedve 200 fokon puhára pároljuk. Ezután levesszük a jénai tetejét, teszünk a húsok közé megtisztított gombát, felöntjük kb. 1 dl főzőtejszínnel és 10-15 percre visszatoljuk a sütőbe. Krumplipürével nagyon finom.
Hi Fela,
VálaszTörlésI want to thank you for taking the time to visit Anna's Table and for your kind support. It is a real privilege to have you mention my blog on your site. I will also be my pleasure to follow your future posts. Unfortunately I can't read Hungarian but at least I be able to enjoy your beautiful photos.
Thank you for your online friendship and looking forward to continued sharing of recipes,
Anna
http://annastable.blogspot.com