35 dkg lisztet és 15 dkg vajat elmorzsolunk, majd adunk hozzá annyi vizet, hogy jól gyúrható legyen. Alaposan összedolgozzuk, majd fóliában hűtőbe tesszük 1 órára. Ezután annyi gombócra osztjuk, amennyi virslink van. Mindegyiket kinyújtjuk, teszünk bele 1-1 baconbe csavart virslit, majd feltekerjük a tésztát. Megkenjük felvert tojással, megszórjuk reszelt sajttal és 200 fokon aranybarnára sütjük.
Üdvözlök minden kedves Látogatót!
2010. június 24., csütörtök
Vajas tésztában sült virsli
Csak, hogy ne legyen olyan unalmas a vacsora :)
35 dkg lisztet és 15 dkg vajat elmorzsolunk, majd adunk hozzá annyi vizet, hogy jól gyúrható legyen. Alaposan összedolgozzuk, majd fóliában hűtőbe tesszük 1 órára. Ezután annyi gombócra osztjuk, amennyi virslink van. Mindegyiket kinyújtjuk, teszünk bele 1-1 baconbe csavart virslit, majd feltekerjük a tésztát. Megkenjük felvert tojással, megszórjuk reszelt sajttal és 200 fokon aranybarnára sütjük.
35 dkg lisztet és 15 dkg vajat elmorzsolunk, majd adunk hozzá annyi vizet, hogy jól gyúrható legyen. Alaposan összedolgozzuk, majd fóliában hűtőbe tesszük 1 órára. Ezután annyi gombócra osztjuk, amennyi virslink van. Mindegyiket kinyújtjuk, teszünk bele 1-1 baconbe csavart virslit, majd feltekerjük a tésztát. Megkenjük felvert tojással, megszórjuk reszelt sajttal és 200 fokon aranybarnára sütjük.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nagyon szeretjük
VálaszTörlésJó ötlet. Hasonlót én is szoktam sütni, csak pizza- vagy kenyértésztában. Akár úgy is, hogy a virsliket félbevágom, és a tésztával teljesen beburkolom. Ezt a változatot süthetjük bő olajban is, bár akkor eléggé kalóriadús.
VálaszTörlés