Üdvözlök minden kedves Látogatót!

2011. május 27., péntek

Bácskai rakott tarhonya

Egy kicsit sok edényt igényel, viszont iszonyú finom és egyszerű is.

Először is lecsót csinálunk, majd mielőtt levennénk a tűzről belekeverünk 1 kis doboz tejfölt és felforraljuk.Közben  megfőzünk 25 dkg tarhonyát, majd egy mély jénaiba tesszük. Erre ráöntjük a lecsót és tálalás előtt betoljuk 10 percre a forró sütőbe. 


Desszertnek amúgy egy félre sikerült epertorta volt, amitől elég rosszul lettünk, de néha én is hibázhatok. :)


1 megjegyzés:

  1. A tarhonyás ételed érdekel, pont holnap szeretnék azt ebédre.Biztos nagyon finom ahogy te készítetted! Az epertől lettetek biztos rosszúl nem a tortádtól, pedig nagyon szép!

    VálaszTörlés