Üdvözlök minden kedves Látogatót!

2011. március 5., szombat

Tejfölös csirkepaprikás

Egy gyors, de annál finomabb ebéd :)


Egy fej felkockázott vöröshagymát kevés zsíron megpirítunk. Rádobunk személyenként 2-2 darab csirkecombot, amiket szintén  picit megpirítunk. Adunk hozzá egy kis pirospaprikát, felöntjük kb 0,5 dl vízzel és beletesszük a többi füszert (nálam bors, majoranna, Erős Pista,só,fokhagyma került bele). Öntünk hozzá még egy kis vizet és fedő alatt puhára pároljuk. Amikor már elég puha kivesszük belőle a combokat, egy kis doboz tejfölt elkeverünk 1 evőkanál liszttel és pici hideg vízzel, majd a szaftba keverjük.. Visszatesszük a húsokat és pár perc alatt összeforraljuk.

1 megjegyzés:

  1. Nagyon szeretem a tejfölös húst, próbáld ki legközelebb tegyél bele egy db. babérlevelet is, nagyon jó ízt ad neki.

    VálaszTörlés