Üdvözlök minden kedves Látogatót!

2013. augusztus 16., péntek

Csülök Pékné módra római tálban

 A csülköt bevagdosom, sózom, borsozom, bedörzsölöm fokhagymával, majorannával, majd egy éjszakát állni hagyom.


 Másnap a tálba teszek mellé 1 pohár vizet, 2 kanál zsírt és kb 1,5-2 órán át sütöm. Amikor megpuhult beteszem mellé a feldarabolt krumplit (én néha előfőzöm, hogy gyorsabb legyen), hagymát, meglocsolom a hús levével, majd visszateszem a sütőbe, hogy megpiruljon.

 Célszerű megfordítani, hogy mindkét fele szép barna legyen.


2 megjegyzés:

  1. A tálat azért beáztatod, ugye?
    Nagyon jól néz ki, jó kis recept!:)

    VálaszTörlés
  2. A régi tálat áztattam,de ez az új már le van kenve valami lakkszerű anyaggal, és a leírása szerint nem kell.

    VálaszTörlés