Üdvözlök minden kedves Látogatót!

2015. július 15., szerda

"Alma-morzsa" mikróban

Hozzávalók 2 személyre:
Töltelék:
3 alma meghámozva és nagyobb kockákra vágva
3 tk barna cukor
1 tk keményítő
fahéj, őrölt gyömbér

Tészta:
1 ek vaj
2 ek liszt
1 tk barna cukor
1/2 ek magkeverék (én most gyümölcsös müzlit használtam)


A töltelékhez a cukrot, keményítőt és fűszereket összekeverjük, majd beleforgatjuk az alma darabokat. Áttesszük egy mikrózható edénybe. A tészta hozzávalóit kézzel összemorzsoljuk, majd az alma tetejére szórjuk és 3-4 perc alatt (attól függ milyen puhán szeretjük az almát) a legmagasabb fokozaton mikrózzuk. Még forrón fagyival tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése