Üdvözlök minden kedves Látogatót!

2014. november 10., hétfő

Joghurtos kínai kel és krumplisaláta

Hozzávalók:
kb 10 darab közepes krumpli meghámozva, negyedelve
1 kisebb kínai kel fele felkockázva
4-5 kemény főtt tojás negyedelve
1 csésze majonéz
1 kisebb doboz görög joghurt
1/3 csésze tej
só,bors,kakukkfű,rozmaring,petrezselyem

A krumplikat enyhén sós vízben puhára főzzük, majd leszűrjük. A majonézt, tejet, joghurtot a fűszerekkel összedolgozzuk egy nagyobb edényben. Hozzáadjuk a krumplit, kelt és tojást, majd óvatosan összekeverjük, hogy ne törjenek össze. Hűtőbe tesszük pár órára, hogy összeérjenek az ízek.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése