Üdvözlök minden kedves Látogatót!

2010. szeptember 22., szerda

Rántott padlizsán

Kicsit húsfüggő vagyok, de azért néha belefér egy kis finom, paníros zöldség is.


1 tojást habosra felverek,majd adok hozzá 1-1 zúzott, főtt sárga és fehérrépát, fokhagymát, majorannát és borsot,sót majd 1 dl vizet és annyi lisztet, hogy sűrű "palacsintatésztát" kapjak. A padlizsánt felkarikázom, besózom és minimum 20 percig állni hagyom, hogy kifolyjon a keserű leve. Ezután letörölgetem, lisztbe forgatom, majd a palacsinta tésztába és forró, bő olajban kisütöm.

2 megjegyzés:

  1. I love eggplant. My mom's Italian recipe calls for breadcrumbs and is also fried. These remind me of her fried zucchini fritters that I've posted in the past. Looks delicious.

    Anna
    http://annastable.blogspot.com

    VálaszTörlés