Üdvözlök minden kedves Látogatót!

2010. április 25., vasárnap

Fokhagymás hús


Mára beterveztem egy kirándulást, úgyhogy csak egy gyors sült husit csináltam ebédre.

Kb 1-1,5 dl olajat elkevertem 1 kávéskanál fehér bor ecettel.Hozzáadtam egy csomó zúzott fokhagymát, 2 teáskanál erős pistát, őrölt chilit, borsot,sót és majorannát. 0,5 kg húst felszeleteltem. Az első szelet alját megkentem mustárral és egy mély tálba tettem.A tetejét szintén megkentem mustárral és meglocsoltam az olajos 'öntettel'.A következő szelet húst ráfektettem és ennek is megkentem a tetejét. Ezt addig folytattam amíg volt hús. Végül lefedve hűtőbe tettem egy éjszakára.
Másnap saját olajában kisütöttem.

Nagyon finom egy kis sült krumplival vagy salátával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése