Üdvözlök minden kedves Látogatót!

2010. április 4., vasárnap

Sült túrótorta

A tésztához 50 g porcukrot, 100 g vajat és 150 g lisztet összegyúrunk, majd hütőbe tesszük 10 percre. Ezután kinyújtjuk, és egy kapcsos tortaforma alját kibéleljük vele. 190 fokra előmelegitett sütőben aranybarnára elősütjük.
A krémhez 50 dkg túrót, 90 g vaniliás főzős pudingport, 200 g porcukrot,500 ml tejet, 400 ml tejfölt, 2 tojást és 15 g vaniliás cukrot összekeverünk 3 marék mazsolával.
Amikor a tészta már megsült, akkor ráöntjük a krémet és 90 perc alatt készre sütjük az egészet. Hagyjuk kihülni és felszeleteljük.

Igaz, hogy kicsit körülményes, de nagyon finom desszert.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése