Üdvözlök minden kedves Látogatót!

2010. február 18., csütörtök

Ketchupos-mézes csirkemell


Anyukám egy régi receptje, amire még emlékszem. 2 csirkemellet felszeletelünk és vékonyra kiklopfolunk. Egy jénai aljára pár csík szalonnát rakunk és ráfektetjük a hús szeleteket. Egy tálban 2 evőkanál ketchupot, 2 evőkanál mustárt, 1 evőkanál mézet, borsot, chilit, majoránnát, curryt, petrezselymet, bazsalikomot, oregánót és kakukkfüvet összekeverünk. Ezzel megkenjük a csirkéket és 40 perc alatt puhára sütjük. Közben egy serpenyőben 10 dkg szalonnát zsírjára sütünk egy fej felkarikázott hagymával és 1 doboz konzerv kukoricával. Tálalásnál a hús mellé kínáljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése