Üdvözlök minden kedves Látogatót!

2010. január 9., szombat

Vadas Gomba orsótésztával


15 dkg répát, 5 dkg gyökeret, 2 kis fej hagymát és 2 gerezd fokhagymát feldarabolok, majd 5 dl vízben, picit megsózva puhára főzöm. Ha kész és egy kicsit lehűlt összeturmixolom. Közben kevés vajon megpirítok 50 dkg megtisztított és feldarabolt gombát. Ha elfőtte a levét hozzáöntöm az összeturmixolt zöldségeket, babérlevelet, őrölt fehérborsot, majorannát, mustárt és kevés cukrot teszek hozzá. Ha a gomba már elég puha akkor egy kis doboz tejfölt elkeverek 1 evőkanál liszttel és ráöntöm. Újra felforralom és levéve a tűzről összekeverem főtt tésztával. Csemegeuborkával nagyon finom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése